Introskolen 2019 afholdes den 1. maj og weekenden 4.-5. maj. Det vil være en fordel at du kan deltage alle tre dage.

Onsdag den 1. maj afholdes der introaften fra kl. 18-20 og 4.-5. maj foregår instruktionen fra kl. 9-15.

Her vil du lære at ro i en robåd i trygge omgivelser og du vil blive instrueret af uddannede instruktører.

Efter weekenden fortsætter instruktionen ved de daglige motionstider, hvor det er vigtigt at du har mulighed for at deltage.

Forløbet koster 400 kr. pr. deltager og indeholder et intenst introduktionsforløb til roning, samt medlemsskab til og med juni.

Tilmeld dig på blanketten nedenunder.

Et krav for medlemsskab er at kunne svømme 300m. Der vil kort tid efter introweekenden blive afholdt en fælles svømmeprøve.

Ved spørgsmål kan kontaktes kontingentkasserer Mikkel Justiniano, via "Kontakt"-siden, under "Om LR"-menuen.

Efter tilmelding vil du snarest blive kontaktet via mail