Sommerrotur 2017

OBS! Alle Gamle Lyngby Roere, GLR’er.

Det er nu tid til at foretage den for længst oplyste og aftalte årlige GLR rotur som i år vil foregå fra

Roskilde Roklub

Og dagen er:

Torsdag den 10. august kl. 08:30 hvor vi mødes i Lyngby Roklub og fordeler os i bilerne, alt efter hvor mange vi bliver. Forventelig ankomst til Roskilde roklub ca. 09:15.

Vel ankommet starter vi med en gang morgenkaffe og båd- og mandskabsfordeling af de fremmødte.

Og da vi foretager lidt indkøb i den forbindelse, vil vi gerne vide om du deltager.

Du skal selv sørge for godt humør, rotøj, madpakke samt drikkevarer og som vi indtager et sted ude på Roskilde Fjord.

Vi forventer at være hjemme igen i roklubben ca. kl. 16:00 – 16:30, selvfølgelig afhængig af vejr og vind.

Tilmelding: Senest mandag den 7. august 2017 kl. 20:00 på nedenstående liste i klubben eller mail til:

HUSK - Der skal betales kr. 25 pr. bådsæde og max. 12 kan deltage.

Med roerhilsen

GLR*s bestyrelse / Ib Larsen og/eller Dolfes,   20. juli 2017

-------------------------------------------------------------------------------

Opslag i L*R:  Deltager: (Skriv venligst tydeligt, tak)