Coronastatus

Bestyrelsen har fået nye coronaretningslinjer fra kommunen.
Omklædningsrummene må igen benyttes som normalt. Dvs. omklædning og bad er igen tilladt.

Alle aktiviteter (træning, fællesspisning osv.) er tilladt for alle aldersgrupper UDENDØRS med  et forsamlingsloft på 75 personer.

Retningslinjerne giver mulighed for indendørstræning med coronapas, men da bestyrelsen hverken kan eller vil tjekke coronapas, er indendørstræning KUN tilladt for børn/unge UNDER 18 år og deres trænere.
Alle OVER 18, der ønsker at ro ergometer eller styrketræne, skal gøre det UDENFOR.

INGEN sociale aktiviteter (fællesspisning mm.) indenfor.

Mvh. Bestyrelsen

Nye Corona restriktioner

Kære alle sammen

Som I alle ved – så er der kommet nye Corona restriktioner.

Det betyder følgende

1. Alle træner i faste hold på maksimum 10 personer. Det gælder uanset om det er indendørs eller udendørs.

Du kommer på et hold ved, at kontakte

Der bliver sat hold i den kommende weekend. Så meld tilbage senest fredag d. 30/10.

• De enkelte hold får tildelt faste tidsintervaller for indendørs træningen. Bliver meldt ud senest mandag d. 2/11
  • De enkelte hold kan (hvis vinter tilladelse) ro på vandet, som det passer holdet. Bare der ikke opstår konflikter med andre hold.

NB !

• Peter Holmquist  aftaler direkte med  kaproerne .
  • Mikkel Justiniano aftaler direkte med de yngste (plasker holdet).
  1. Vi kan kun være i klubhuset i begrænset omfang
  • bådhallen må der maksimalt være 10 der træner på samme tid. Der skal holdes 2 meters afstand. Andre må gerne gå igennem bådhallen – for eksempel for at hente/bringe en båd.
  • Vægttræningsrummet må der maksimalt være
    • 3 (hvis under 21 år) + 1 træner
    • 2 (hvis over 21 år) + 1træner
  • Køkkenet og opholdstuerne må der maksimalt være 10 personer på samme tid. Der skal holdes 1 meters afstand.
  • Dameomklædningen må der maksimalt være 4 personer. Der holdes 1 meters afstand. Der må være 1 i bad af gangen.
  • Herreomklædningen må der maksimalt være 10 personer. Der holdes 1 meters afstand. Der må være 2 i bad af gangen.
  1. Ingen planlagte social aktiviteter

Det er ikke tilladt, at have fællesspisning, julefrokoster etc. i den kommende periode.

1. Der skal bæres mundbind

Fra d. 29/10 skal alle have mundbind på, hvis de færdes indendørs i klubben. Eneste undtagelser er,

• hvis du er klædt om til træning, og er på vej til/fra træning
  • hvis du er aktivt i gang med træning

Det er jo desværre en masse regler og besvær – men meget bedre end i foråret, hvor klubben var helt lukket.

Venlig Hilsen

Bestyrelsen, LR

LR-rotøj fra JL

Så er det igen muligt at bestille LR-rotøj fra JL.
Bestilling og betaling sker i vores egen LR-onlinebutik. Gå ind på dette link: https://jlrowing.com/collections/lyngby-rk og bestil og betal det ønskede tøj. Sidste frist for bestilling og betaling er d. 15. november. Herefter lukker butikken, og JL begynder at producere vores ordre. Efter denne dato er det ikke længere muligt at foretage yderligere bestilling eller ændre din ordre.
Alt tøjet bliver sendt samlet til klubben, men af tekniske årsager er det nødvendigt at indtaste en adresse ved bestilling.
Størrelser: Prøv dig frem hos de, der allerede har JL-tøj eller brug vejledningerne på JL´s hjemmeside: www.jlracing.com.
Man kan bestille tøj med og uden navn. Det, der hedder ”Personalized” er med navn. Vær opmærksom på, at navnet bliver broderet præcis, som det er skrevet (store/små bogstaver).