Billeder fra vores farvand

Entringsøvelse 2022

Søndag den 21. august 2022 deltog 12 roere fra LR og LDR i en fælles entringsøvelse ud for jollehavnen i Taarbæk. Det var dagen derpå for de to deltagere fra LDR, der havde fejret klubbens 90-års fødselsdag med en ordentlig fest om lørdagen; til gengæld nød de vist i særlig grad den friske dukkert søndag formiddag.
Søren sørgede for at få de aftalte hold sendt afsted efter tur ud til følgebåden, som ventede på det dybe vand. Følgebåden var bemandet af Lotte, Ole og Kaj, der som de sidste ogsåkomen tur i vandet.
Efter øvelsen roede otte af deltagernetil Rungsted, hvor madpakken blev nydt på den altid gæstfri Rungsted Roklubs terrasse. Det skete i to Taarbækbåde plus LDR’scoastal 2X, og i den kombination blev der lige præcis plads til alle, som ville med.
Entringsøvelsen var begunstiget af et smukt august-vejr, og alle kom sikkert ombord igen. Nordsjællands Politi var på forhånd adviseret, så vi undgik helikopterassistance og blå blink. Deltagerne konstaterede atter en gang, at øvelsen giver nyttig erfaring både for den, der skal op i båden, og for de to i båden, som skal hjælpe til i et godt teamwork.

Kaj

img1

img2

Skriv en besked

Din email-adresse bliver ikke offentliggjort