Corona opdatering

Kære medlemmer,

Corona opdatering gældende fra 5. januar 2022

DIF og Kulturministeriet og LTK Fritid & Idræt opfordrede alle foreninger til at holde lukket for indendørs aktiviteter fra før jul og frem til 4. januar. Denne opfordring valgte vi at følge i og derfor har der været lukket ned for indendørs træning for hold, personlig træning mv. for alle medlemmer, på nær dem som er tilknyttet Danmarks Rocenter.

Fra onsdag d. 5. januar kan alle igen træne indendørs, dog er der vise krav som følger med:

• Alle skal bære mundbind, når man bevæger sig rundt i klubben og til og fra træningslokalet eller ved båd vedligeholdelse.

• Alle skal kunne fremvise et gyldigt Coronapas, når de opholder sig i roklubben også selvom man ikke skal ned og træne, men blot holde møde, arbejde med vedligehold eller nyde det gode selskab til frokostspisning. Der vil blive lavet stikprøver hver dag, så husk at have det på dig.

• Den holdopdeling som er sat op, bliver igen gældende for holdtræning i træningslokalet og respekter, at hold fungerer som sin egen lille boble og derfor er et ergometer ikke nødvendigvis ledigt, bare fordi det ikke bliver brugt. Spørg om det er ok at du sætter dig, inden du sætter dig ned og træner med.

Føler du, at du har feber, snue eller på anden måde ikke er på toppen, så bliv hjemme og pas på dine rokammerater. Corona er kommet for at blive. Vi skal dog gøre alt for at begrænse smitte mulighederne, uden at det lægger alt for stor dæmper på vores egen udfoldelse som roklub.

På vegne af bestyrelsen

Reiner Modest, formand