Nye restriktioner

Kære alle sammen

Med de opdaterede restriktioner (gældende fra onsdag den 9. december), bliver alt indendørs aktivitet sat på pause, indtil videre indtil den 3. januar 2021.

Det er dog stadig muligt at benytte klubbens både til udendørs aktiviteter, så længe dette foregår i de faste hold á max 10 personer og under forudsætning af at man har vinterroningstilladelse. Bådhallen kan derfor benyttes til dette formål, men alt andet færden i klubben er strengt forbudt.

Flere har allerede henvendt sig med forespørgsel om at låne et ergometer med hjem, men dette er desværre kun muligt for vores unge kaproere.
Venlig Hilsen
Bestyrelsen, LR

Generalforsamlingen 2021 udsættes

Kære alle

Pga. af den fortsatte nedlukning og restriktioner omkring større forsamlinger, udsættes generalforsamlingen som skulle have været afholdt i februar.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at sætte en ny dato, men vi vil udsende indkaldelse så snart generalforsamlingen kan foregå forsvarligt.

Hvis I har spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Venlig Hilsen
Bestyrelsen, Lyngby Roklub

Standerhejsning 2021

Formelt hejses standeren på søndag d. 28. marts, kl. 12, men p.g.a. coronasituationen må vi max. samles 10 personer, hvilket vi håber på at i medlemmer vil respektere.
Fra søndag middag gælder de almindelige betingelser for roning, dog må vi endnu ikke benytte omklædning og lokaler.
Ser frem til bedre tider.
Hilsen bestyrelsen.