Ombygning

Kære alle medlemmer,

Vi har gang i en del kommende arbejder i klubben de næste 3-4 uger?

Undervejs kan det medføre at roaktiviteter på vandet ikke kan lade sig gøre, men indendørs træningen fortsætter!

• Mandag 23/11 – Tømrer leverer materialer og igangsætter opsætning af skillevæg i herreomklædning for udvidelse af værksted. Byggeperiode 1 uge
  • Tirsdag 24/11 – tilkøring af maskiner og opgravning af forplads. Der lægges 200 m2 fliser for nemmere ind og udkørsel af både vogne. Forplads afrettes og planeres generelt. Byggeperiode 2 uger. Ingen roning på vandet med inriggere i perioden!
    Roning forventes at kunne genoptages fra mandag den 7. december, da forplads igen vil være farbar for bådtransport.
    Kaproerne gør som de plejer med ud og ind bæring af både. Dog rengøring indendørs.
  • Onsdag 25/11 – Tømrer opsætter støvsluse og murer påbegynder etablering af dørhul. Byggeperiode 1 uge.
  • Torsdag 26/11 – Elektriker flytter installationer, samt nye opsættes. Byggeperiode 1 uge
  • Onsdag 2/12 – Maler (mulig opstart). Byggeperiode 2 uger
  • Tirsdag den 8/12 Kloakarbejder igangsættes inkl. Ændring af vvs-installation på toilet. Byggepriode 3 dage

Vi kan alle glæde os til forbedringer og må så bære over med det rod der uundgåeligt vil opstå undervejs.

Mange rohilsener

Reiner Modest - formand