Nye Corona restriktioner

Kære alle sammen

Som I alle ved – så er der kommet nye Corona restriktioner.

Det betyder følgende

1. Alle træner i faste hold på maksimum 10 personer. Det gælder uanset om det er indendørs eller udendørs.

Du kommer på et hold ved, at kontakte

Der bliver sat hold i den kommende weekend. Så meld tilbage senest fredag d. 30/10.

• De enkelte hold får tildelt faste tidsintervaller for indendørs træningen. Bliver meldt ud senest mandag d. 2/11
  • De enkelte hold kan (hvis vinter tilladelse) ro på vandet, som det passer holdet. Bare der ikke opstår konflikter med andre hold.

NB !

• Peter Holmquist  aftaler direkte med  kaproerne .
  • Mikkel Justiniano aftaler direkte med de yngste (plasker holdet).
  1. Vi kan kun være i klubhuset i begrænset omfang
  • bådhallen må der maksimalt være 10 der træner på samme tid. Der skal holdes 2 meters afstand. Andre må gerne gå igennem bådhallen – for eksempel for at hente/bringe en båd.
  • Vægttræningsrummet må der maksimalt være
    • 3 (hvis under 21 år) + 1 træner
    • 2 (hvis over 21 år) + 1træner
  • Køkkenet og opholdstuerne må der maksimalt være 10 personer på samme tid. Der skal holdes 1 meters afstand.
  • Dameomklædningen må der maksimalt være 4 personer. Der holdes 1 meters afstand. Der må være 1 i bad af gangen.
  • Herreomklædningen må der maksimalt være 10 personer. Der holdes 1 meters afstand. Der må være 2 i bad af gangen.
  1. Ingen planlagte social aktiviteter

Det er ikke tilladt, at have fællesspisning, julefrokoster etc. i den kommende periode.

1. Der skal bæres mundbind

Fra d. 29/10 skal alle have mundbind på, hvis de færdes indendørs i klubben. Eneste undtagelser er,

• hvis du er klædt om til træning, og er på vej til/fra træning
  • hvis du er aktivt i gang med træning

Det er jo desværre en masse regler og besvær – men meget bedre end i foråret, hvor klubben var helt lukket.

Venlig Hilsen

Bestyrelsen, LR