Status 10/6 - 2020

Til alle medlemmer

Som følge af de seneste udmeldinger fra regeringen er det nu muligt bla. at benytte klubhuset.
Fra dags dato gælder derfor følgende retningslinjer for roning og brug af klublokalerne:

-  Har man det mindste tegn på sygdom, skal man blive hjemme.
- God håndhygiejne (f.eks. afspritning før brug af computeren i indskrivningen) og hostetikette er stadig meget vigtigt.
- Det er ikke længere et krav, at roning foregår i faste hold, men det anbefales at undgå for mange forskellige romakkere.
- Både og årer rengøres med sæbevand som hidtil i denne sæson.
- Indendørstræning (romaskiner, cykler, styrketræning mm.) skal foregå med 4 m2 gulvareal pr udøver og 2 meter mellem hvert ergometer/cykel/udøver. Hver roer skal rengøre alle kontaktflader efter sig med håndsprit og respektere 2 meters afstand til andre, der træner.
- Det er muligt at benytte klublokalerne til sociale arrangementer, så længe der er maks. 50 personer til stede, er tale om stillesiddende aktiviteter (f.eks. fællesspisning) og er 1 m2 gulvareal pr. person og 1 meter mellem deltagerne.
- Omklædningsrum, bad og toiletter, men IKKE sauna, kan benyttes, så længe man rengører alle kontaktflader med håndsprit efter brug. Der skal være 4 m2 gulvareal pr. person og 2 meters afstand mellem hver person i omklædnings- og baderum. Dvs. kun 1 i bad af gangen i dameomklædningen, og 2 i herreomklædningen.

Fælles inriggerroning mandag og onsdag kl. 18 genoptages fra mandag 15/6.
MAOFRED og motion+ melder selv ud, hvornår de genoptager fælles roning.

Mvh. Bestyrelsen