Roklubben lukkes ned

Kære alle,

Vi må som følge Corona-situationen og nedenstående besked fra LTK, lukke Roklubben ned i foreløbig 2 uger: Dette gælder for træning både indendørs og udendørs, samt generel færden i klublokalerne. Fra i aften kl. 20:00 vil de elektroniske nøgler til klubben blive deaktiveret.

Nedlukningen betyder også at klubrengøring og standerhejsning den 28.-29. marts aflyses, medmindre situationen ændrer sig til det bedre. Vi vil i givet fald informere om dette.

Kære Idrætsforeninger

Lyngby-Taarbæk Kommune arbejder på højtryk for at omsætte myndighedernes seneste udmeldinger til konkrete handlinger mhp. at bremse udbredelsen af Coronavirus.

For kultur- og fritidslivet i Lyngby-Taarbæk Kommune indebærer det, at:

• ·Alle kommunale kultur- og fritidsinstitutioner lukkes (bibliotek, ungdomsskole, musikskole, svømmehal, stadsarkiv mv.)
  • ·Alle kommunale faciliteter og lokaler til idræt, kultur og fritidsaktiviteter lukkes (skoler, klubhuse, spejderhytter, foreningshuse, medborgerhuse, idrætshaller)
  • ·Alle kommunale lokaler til møder, foredrag, forsamlinger, generalforsamlinger mv. lukkes
  • ·Alle idræts-, kultur- og fritidsaktiviteter i kommunale lokaler og haller aflyses.

Vi beder om, at alle idræts-, kultur- og fritidsforeninger, frivillige organisationer, borgergrupper mv. bakker op om udmeldingen og aflyser alle aktiviteter. Dette gælder fra i dag og indtil videre 2 uger frem.

Der vil i perioden ikke være adgang til lokalerne.

Vi skal passe på hinanden og de svage i samfundet. Derfor opfordres alle til at følge myndighederne anbefalinger og undgå større forsamlinger - også privat.

For afklarende spørgsmål kan vi de kommende uger kontaktes på fritidsmailen: fritid@ltk.dk og telefon:

Trine Bøgh Barnholdt

Tine Sørensen